Jumaat, 9 Mac 2012

awak tak layak jadi bintang saya lagi.
kenapa?
sebab bintang saya takkan buat saya sakit hati.
sebab bintang saya takkan buat saya nangis lagi.
tapi awak? ape yang awak dah buat?
awak buat hati saya sakit.
awak buat saya nangis lagi.
buktinya??
cuba awak ingat balik cmne awak treat saya??
awak treat saya dgn sangat terok! saya tahu lah awak ada dia..
memang kita ok! tp mase kite jumpa jek! then selepas itu ! NOT OK!
cube kau ingat balik mase tu. kau ingat tak??
kau buat ape kat aku mase tu?
kat mane kau mase tu?
kau buat aku face benda tu sorang2.
kau tak tinggalkan secebis harapan pon kat aku kan?
sehelai penjelasan pon kau tak ada buat..
kau senyap jek lama2 kan???
then sekarang kau dtg dan nak jadi macam dulu lagi??
siapa kite dulu?
dulu kita ape?
awek?? ta....
skandal yang kau boleh buang bile2 mase jek kalau kau taknak!
tu aku dulu..
sumpah! aku sakit kat situ..

thanks too you.. aku dah cakap dari awal..
aku dah benci kat kau sampai bile2..

1 ulasan: